AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Ιουλ 2016

Δωρεάν τουριστική προβολή της Σάμου στο μετρό της Αθήνας


Ο Δήμος Σάμου στο πλαίσιο της προσπάθειας να δημιουργήσει κινητικότητα και τουριστικό ενδιαφέρον για το νησί της Σάμου εξασφάλισε δωρεάν διαφημιστική προβολή σε όλους τους χώρους του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ.
   
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΑ.ΣΥ (Εταιρεία "Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.") ενέκρινε την Πέμπτη την δωρεάν προβολή (για 2 μήνες) της διαφημιστικής καμπάνιας του Δήμου σε αφίσες (στα πλαίσια του Μετρό και στις στάσεις του Τραμ) και σε βίντεο στις οθόνες του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ.

Στη συνέχεια παρατίθεται η σχετική επιστολή του Δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ, Παναγιώτη Βόγκα:

"ΘΕΜΑ: Αίτηση για δωρεάν παραχώρηση διαφημιστικού χώρου
                                                                                         
Αξιότιμε κ. Βόγκα,

Η Σάμος όπως γνωρίζετε έχει έρθει τον τελευταίο χρόνο, αντιμέτωπη με ένα τεράστιο κύμα προσφύγων – μεταναστών που καταφθάνουν στο νησί μας προς τους οποίους οι φορείς αλλά κυρίως η τοπική κοινωνία έχουν σταθεί με επάρκεια και ανθρωπιά, αποδεικνύοντας ότι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν μια έννοια με σαφές περιεχόμενο και βάθος. 

Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης προσπάθειάς μας για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος, για την τουριστική αναβάθμιση του νησιού μας και την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών -στη σημερινή δύσκολη συγκυρία- στόχος είναι η προβολή του brand name Σάμος διεθνώς. Είναι λοιπόν στρατηγικής σημασίας για εμάς η παραχώρηση δωρεάν διαφημιστικού χώρου από την εταιρία σας και συγκεκριμένα, η διαφήμιση του νησιού μας στα φωτιζόμενα διαφημιστικά πλαίσια που υπάρχουν σε όλους τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας πάνω σε μείζονα κοινωνικά και αναπτυξιακά ζητήματα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνδρομή σας.

Mε εκτίμηση,

O Δήμαρχος Σάμου
Μιχάλης A. Αγγελόπουλος
"

Φωτογραφία του Νίκου Αγγελή