AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουλ 2016

Στο υπουργείο Παιδείας για θέματα της Σάμου ο Δ. Σεβαστάκης


Διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη του υπουργείου Παιδείας είχε ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης, με αντικείμενο τα εκπαιδευτικά ζητήματα του νομού.

Πιο αναλυτικά, στις συναντήσεις στις οποίες μετείχε και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου Δ. Ταμπαχανιώτης, έγινε συζήτηση σχετικά με την αναβάθμιση των ΕΠΑ.Λ Σάμου, την έναρξη τμημάτων ένταξης σε Βαθύ και Καρλόβασι, αλλά και για τη λειτουργία δευτεροβάθμιας δομής Ε.Ε.Ε.Ε.Κ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) στην Ικαρία. Σύμφωνα με τον βουλευτή, "οι εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα είναι θετικές".

Στη συνέχεια, ο κ. Σεβαστάκης πήρε μέρος στην παρουσίαση του έργου της Επιστημονικής Επιτροπής του υπουργείου Παιδείας για την εκπαιδευτική στήριξη των παιδιών των προσφύγων και μεταναστών.

Η παρουσίαση αυτή, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Γ. Παντή, έγινε για να ενημερωθούν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, αλλά και οι διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Από πλευράς Σάμου συμμετείχαν η Αλεξία Εμμανουηλίδου, διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, και ο Δημήτρης Ταμπαχανιώτης, διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου. Στην ενημέρωση συμμετείχε και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Αριστείδης Καλάργαλης.