AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουλ 2016

Εκπτωτικό πακέτο διακοπών στη Σάμο


Σε λειτουργία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Σάμου η εφαρμογή "Πακέτο Διακοπών Hellenic Seaways".

Οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν το κατάλυμα της Σάμου που επιθυμούν και επικοινωνούν με το ξενοδοχείο για την πραγματοποίηση της κράτησης. Το ξενοδοχείο ενημερώνει την ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, η οποία έρχεται σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο για να προχωρήσει στην έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Όπως αναφέρουν σχετικά οι υπεύθυνοι του επιμελητηρίου, "πριν μερικούς μήνες και μετά από πολλές προσπάθειες για να βρεθούν τρόποι προσέλκυσης τουριστών στην Σάμου, αναλάβαμε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και την Hellenic Seaways, να δημιουργήσουμε ένα εκπτωτικό πακέτο διακοπών για το νησί, με το οποίο θα μπορούν οι επισκέπτες να επωφελούνται από τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων (ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, εστιατόρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Hellenic Seaways για την προσφορά της στο νησί μας, προσφέροντας έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σάμο, με σκοπό την αύξηση της τουριστικής κίνησης σε μια πολύ δύσκολη περίοδο".

Φωτογραφία του John Skovhus