AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Αυγ 2016

ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι αφίσες και το βίντεο της Σάμου σε μετρό και τραμ!

Αφίσα με φωτογραφία του Νίκου Χατζηιακώβου από παραλία της Σάμου που προβάλλεται από την Πέμπτη 11/8 στις στάσεις του τραμ της Αθήνας

Αφίσες της Σάμου προβάλλονται από το πρωί της Πέμπτης στα διαφημιστικά πλαίσια του μετρό και στις στάσεις του τραμ της Αθήνας, ενώ στις οθόνες του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ προβάλλεται ένα εντυπωσιακό προωθητικό βίντεο με τις ομορφιές του νησιού!

Τις αφίσες και το βίντεο αναμένεται να δουν εκατομμύρια Έλληνες και τουρίστες από όλες τις χώρες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα.

Οι διαφημιστικές καταχωρήσεις έγιναν με πρωτοβουλία του Δήμου Σάμου προκειμένου να δημιουργηθεί κινητικότητα και τουριστικό ενδιαφέρον για το νησί της Σάμου και θα γίνονται για τους επόμενους δύο μήνες δωρεάν, μετά από την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου, προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ (Εταιρεία "Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε."), Παναγιώτη Βόγκα.

Δείτε κι εσείς το βίντεο και όλες τις αφίσες που θα διαφημίζουν επί δύο μήνες τη Σάμο σε ένα τεράστιο επιβατικό κοινό!



Important note for Google Translate users: 

To watch the video please return to the original (Greek) version of this post.


Αφίσες στο μετρό:






Αφίσες στο τραμ:





Τόσο το διαφημιστικό υλικό όσο και το βίντεο είναι πνευματική ιδιοκτησία του Δήμου Σάμου και των φωτογράφων, Νίκου Αγγελή και Νίκου Χατζηιακώβου.