AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Σεπ 2016

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 29/9 έως 3/10


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Και οι 7 ήταν υπέροχοι". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Μπάτε σκύλοι αλέστε (The Secret Life of Dogs)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Και οι 7 ήταν υπέροχοι (The Magnificent Seven)" είναι μια ταινία γουέστερν αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Μαρθόλομιου Μπογκ, οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες: ο Σαμ Τσίσολμ, ο Τζον Φαραντέι, ο Γκουντνάιτ Ρομπισό, ο Τζακ Χορν, ο Μπίλι Ροκς, ο Βάσκεζ και ο Ρεντ Χάρβεστ. Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.
 

Η ταινία βασίζεται στο κλασικό ομώνυμο φιλμ του 1960, το οποίο με τη σειρά του ήταν ριμέικ του "Οι Επτά Σαμουράι" του 1954.


Σκηνοθεσία: Antoine Fuqua. Πρωταγωνιστούν: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D`Onofrio, Byung-hun Lee κ.ά.

Διάρκεια: 132 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Μπάτε σκύλοι αλέστε (The Secret Life of Dogs)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Μαξ, ένα τεριέ, ζει στην ησυχία του σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Όντας ο αγαπημένος της αφεντικίνας του, βλέπει τη ζωή του να αναποδογυρίζει όταν στο σπίτι μπαίνει ένα ατσούμπαλο μπάσταρδο, ο Ντουκ. Πρέπει όμως να αφήσουν στο πλάι τις αψιμαχίες τους, όταν ανακαλύπτουν ότι ένας αξιαγάπητο λευκός κούνελος, ο Σνόουφλεϊκ, διοργανώνει έναν στρατό από αδέσποτα με σκοπό να πάρει εκδίκηση από όλα τα ευτυχισμένα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους.


Σκηνοθεσία: Chris Renaud, Yarrow Cheney.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Χρήστος Θάνος (Μαξ), Κώστας Τερζάκης (Δούκας), Σαμ Ακινόλα (Χιονόμπαλα), Ειρήνη Ψυχράμη (Γκίτζετ), Βαγγέλης Ρόκκος (Τιβέριος), Ιφιγένεια Στάικου (Κλόη), Δανάη Σκιάδη (Κέιτι), Γιάννης Υφαντής (Μελ), Τηλέμαχος Κρεβάικας (Μπάντι), Κώστας Δαρλάσης (Παππούς), Χρήστος Συριώτης (Νόρμαν), Γιάννης Στεφόπουλος (Όζον), Χάρις Κυριακίδη, Λήδα Κουτεντάκη, Μαρία Αδάμου, Θησέας Παπαπαναγιώτου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Δημήτρης Λιακόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Γιάννης Πάζιος, Μυρτώ Τζιόλα. Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου.
Διάρκεια: 90'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.