AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Οκτ 2016

Διακοπές ρεύματος στη Σάμο στις 19 και 20/10


Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Δημοτική Ενότητα Βαθέος Σάμου έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). Αναλυτικά οι περιοχές στις οποίες θα γίνει η διακοπή του ρεύματος είναι οι εξής:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Από 7:50 π.μ έως 10:45 π.μ: Η παραλιακή οδός στην πόλη της Σάμου από την Πλατεία Πυθαγόρα έως το Λιμεναρχείο, ο εμπορικός δρόμος από την Πλατεία Πυθαγόρα έως την καθολική εκκλησία, το Κατσούνι, τα Μελεμενέικα, η Κούτρα, το Διοικητήριο, η περιοχή από το Λιμεναρχείο έως το νοσοκομείο, η παραλία Γάγγου, το Κέντρο Μεταναστών, το Καλάμι, το Νησί, η Ταξιαρχία και οι κεραίες του Προφήτη Ηλία.

Από 11:30 π.μ έως 1:30 μ.μ:
Ολόκληρη η περιοχή Ζερβού.
 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

Από 8:00 π.μ έως 1:30 μ.μ: Τμήμα της περιοχής επί της οδού Κωνσταντίνου Κανάρη και κάθετων οδών από τα Κ.Τ.ΕΛ  έως το κατάστημα Carrefour πλησίον του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο, τμήμα της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη και η περιοχή πλησίον της Πυροσβεστικής.
   
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, από 11:00 π.μ έως 2:30 μ.μ:
Τμήμα της περιοχής επί της οδού Κωνσταντίνου Κανάρη και κάθετων οδών από το βενζινάδικο Ζαχαράκη ως το E-Shop και τμήμα της παραλιακής οδού πλησίον παλιάς Ταξιαρχίας, από τη Γενική Ταχυδρομική ως το Ταχυδρομείο.