AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Οκτ 2016

Ενιαίος Οινοποιητικός Συνεταιρισμός η Ε.Ο.Σ.Σ και οι πρωτοβάθμιοι συνεταιρισμοί


Συγχωνεύονται πλέον, μετά από σχετική επιταγή του Νόμου, και μετατρέπονται σε έναν Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό, καθολικό διάδοχο της ιστορίας και της οινικής παράδοσης της Σάμου, η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) και οι Πρωτοβάθμιοι Οινοποιητικοί Συνεταιρισμοί από τα αμπελοχώρια του νησιού. 

Σύμφωνα με την Ε.Ο.Σ.Σ, "αυτή τη χρονική συγκυρία, οι περίπου 2.500 οικογένειες αμπελοκαλλιεργητών, συνεχιστές και φορείς μιας παράδοσης αιώνων, αλλάζουν και προσαρμόζονται ξανά στις νέες συνθήκες της αγοράς, της τεχνολογίας, της οικονομίας και της νομοθεσίας.

Μέσα σε όλα, δομές αναμορφώνονται, εγκαταστάσεις μπαίνουν σε πορεία εκσυγχρονισμού, νέες αγορές ανοίγονται και καινούριες συνεργασίες δοκιμάζονται.

Νέοι τρόποι ενημέρωσης και επικοινωνίας ξεκινούν, όπως…  η Σαμία Άμπελος.

Σαμία @μπελος: Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Συνεταιρισμού και των παραγωγών του νησιού είναι πλέον γεγονός!

Από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 τίθεται στην υπηρεσία κάθε χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή, ευελπιστώντας να προσφέρει στην ενημέρωση, μα και την αλληλεπίδραση των ανθρώπων που λατρεύουν το ποιοτικό κρασί και το γεύονται με πάθος, αλλά και των Σαμιώτικων οικογενειών που το παράγουν με αγάπη.

Απολαύστε την…!
" προτρέπει η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου.