AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Νοε 2016

"Οδύσσεια" για 18 επιβάτες αεροσκάφους που προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Δύσκολες ώρες πέρασαν τη Δευτέρα οι 18 επιβάτες της πτήσης από την Μυτιλήνη με προορισμό την Λήμνο, καθώς κατέληξαν τελικά μετά από αναγκαστική προσγείωση στη Σάμο.

Ο λόγος για το γνωστό και ως "τρενάκι" των νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου, το αεροπλάνο που συνδέει τη Ρόδο με τη Σάμο, τη Χίο, τη Μυτιλήνη και τέλος τη Λήμνο μετ’ επιστροφής.

Η "Οδύσσεια" των επιβατών ξεκίνησε στις 12:50 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο της Μύρινας Λήμνου, όπου παρά τις προσπάθειες του χειριστών του αεροπλάνου, η προσγείωση ήταν αδύνατη, οπότε το αεροπλάνο ξεκίνησε να επιστρέψει στη Μυτιλήνη.

Και στη, Μυτιλήνη, όμως, ήταν πλέον αδύνατη η προσγείωση, οπότε το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κινηθεί προς τον επόμενο σταθμό του, τη Χίο, με τους επιβάτες προς Λήμνο.

Δεν κατάφερε όμως, να προσγειωθεί ούτε εκεί, οπότε το αεροπλάνο έχοντας συμπληρώσει πάνω από δύο ώρες πτήσης σε άσχημες καιρικές συνθήκες, κατάφερε τελικά να προσγειωθεί στη Σάμο.

Με φροντίδα της αεροπορικής εταιρείας και μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, οι επιβάτες αναμένεται αναχωρήσουν για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβούν στη Λήμνο.

Πηγή: era-aegean.gr