AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Νοε 2016

Το Π.Α.ΜΕ στην απεργία-συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ στη Σάμο στις 24/11


"Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό σχέδιο νόμου για την ‘κινητικότητα’ και την ‘αξιολόγηση’" ζητά η Γραμματεία Σάμου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ). Καλεί σε συμμετοχή στην απεργία και συγκέντρωση του τοπικού Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, στις 11:00 π.μ.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, το Π.Α.ΜΕ, "η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ, στο πλαίσιο του νέου πακέτου των αντιλαϊκών μέτρων, της δεύτερης αξιολόγησης και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, έφερε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το ‘Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας’.

Αντί να καλυφθούν τα δεκάδες χιλιάδες οργανικά κενά με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, η κυβέρνηση προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, ανακυκλώνοντας το ήδη ολιγάριθμο υπαλληλικό προσωπικό. Αυτό το πράγμα το λένε κινητικότητα.

Το νέο σχέδιο νόμου έχει ως προμετωπίδα την ‘κινητικότητα’, επί της ουσίας όμως είναι άλλος ένας νόμος για την εφαρμογή της κρατικής αντιδραστικής αξιολόγησης στο Δημόσιο".