AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Δεκ 2016

Τι απαντά ο Δήμος Σάμου για τη δωρεάν διανομή κουπονιών για λούνα παρκ


Εξηγήσεις σχετικά με την διανομή 300 δωρεάν κουπονιών σε παιδιά για το λούνα παρκ έδωσε ο Δήμος Σάμου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει τα εξής:

"Στις 20 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου και με τη συνδρομή και της υποστήριξη της υπηρεσίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου, χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών. 
Η Υπηρεσία μας είχε ως  κριτήριο συμμετοχής των οικογενειών καθαρά και μόνο την οικονομική αδυναμία. Ανάμεσα στις οικογένειες που συμμετείχαν υπήρχαν αρκετές τρίτεκνες και πολύτεκνες. Μεταξύ των δώρων που προσφέρθηκαν ήταν και 300 δωρεάν κουπόνια για το Λούνα Παρκ, τα οποία δόθηκαν στα παιδιά.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, είναι η πρώτη φορά που έγινε μια τόσο συντονισμένη προσπάθεια από πολλούς χορηγούς, Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, πολλούς συναδέλφους, υπαλλήλους του δήμου, ώστε να πραγματοποιηθεί μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή με επίκεντρο τα παιδιά. 
Στις δύσκολες εποχές που περνάμε, οι άνθρωποι που προσέρχονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ανήκουν όντως σε ευπαθείς ομάδες. Αποστολή μας είναι η αλληλεγγύη σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες που έχουν καταγραφεί στην υπηρεσία μας.
Ευχαριστούμε θερμά όσους είναι αρωγοί στις προσπάθειές μας, άλλωστε σήμερα το μόνο σίγουρο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο".

Φωτογραφία: Μανώλης Marg