AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Δεκ 2016

Διανομή τροφίμων σε απόρους από την "Σαμιακή Αρωγη"

Φωτογραφία αρχείου

Το Ν.Π.Δ.Δ κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης και περιβάλλοντος, "Σαμιακή Αρωγή" του Δήμου Σάμου, στο πλαίσια της μέριμνας και στήριξης απόρων δημοτών, θα διανείμει από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου είδη διαβίωσης-διατροφής σε ωφελούμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" (ΒσΣ). 

Ωφελούμενοι είναι οι πολίτες που, βάσει των προσωπικών στοιχείων τα οποία διαθέτει η ανωτέρω Προνοιακή Δομή, έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη παροχής ειδών διαβίωσης-διατροφής.
     
Ο προτεινόμενος αριθμός, από τους υπευθύνους των δομών του Προγράμματος ΒσΣ, ανέρχεται σε 109 άτομα, που ανήκουν στις δύο δομές Σάμου, στις δύο δομές Πυθαγορείου και στις δομές Καρλοβάσου, Μαραθοκάμπου και Φούρνων Κορσεών.

Τα είδη διαβίωσης είναι τρόφιμα πρώτης ανάγκης (σε επαρκή ποσότητα), όπως κρέας, τυρί, γάλα, μέλι κλπ, των οποίων η διανομή θα αρχίσει την 21η Δεκεμβρίου από τους υπευθύνους του Προγράμματος ΒσΣ.  

Επίσης η "Σαμιακή Αρωγή", στο πλαίσιο της μέριμνας και στήριξης απόρων δημοτών, συμπαραστέκεται έμπρακτα στην λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ι. Μητροπόλεως Σάμου με την προσφορά αγαθών - 500 κοτόπουλα του 1,5 kg -, προκειμένου να τα διανείμει σε συμπολίτες μας, εν όψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων.