AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Δεκ 2016

Οι ταινίες στο Cine Rex από 1 έως 5/12


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 1 έως και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Μόνος στο Βερολίνο". Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές".

Η ταινία "Μόνος στο Βερολίνο (Alone in Berlin)" είναι ένα πολεμικό δράμα, αγγλικής-γαλλικής-γερμανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

1940, Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Β` Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα ζευγάρι της εργατικής τάξης, ο Ότο και η Άννα Κουάγκελ, αποφασίζουν να αντισταθούν στον Χίτλερ και τους ναζί, όταν πληροφορούνται για τον θάνατο του μοναδικού τους γιου. Αρχίζουν να στέλνουν κάρτες όπου μπορούν, για να ξυπνήσουν τον κόσμο ενάντια στο καθεστώς και διαδηλώνουν κατά των ναζί. Όμως, η γκεστάπο αντιλαμβάνεται το θέμα, κι ο επιθεωρητής Έσεριτς αναλαμβάνει να ανακαλύψει την πηγή των καρτών και να εξαλείψει την απειλή.



Σκηνοθεσία: Vincent Perez. Πρωταγωνιστούν: Emma Thompson, Brendan Gleeson, Daniel Bruhl, Mikael Persbrandt, Monique Chaumette.

Διάρκεια: 103'.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 



Η ταινία "Ο Κούμπο και οι δύο χορδές (Kubo And The Two Strings)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Στην αρχαία Ιαπωνία, ένα μικρό αγόρι, ο Κούμπο, ζει σε χωριό και φροντίζει τη μητέρα του. Όμως, ένα πνεύμα από το παρελθόν αναστατώνει τη ζωή του αναφλέγοντας μια παλιά βεντέτα. Αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο των θεών και των τεράτων, που όλα πλέον κυνηγούν τον Κούμπο. Για να επιβιώσει, πρέπει να εντοπίσει μια μαγική πανοπλία, την οποία κάποτε φορούσε ο πατέρας του, θρυλικός πολεμιστής σαμουράι.


Σκηνοθεσία: Travis Knight.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Κωνσταντής Μαυριάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαρία Ζερβού, Ηλίας Ζερβός, Άντζελα Μέρμηγκα, Πέτρος Δαμουλής.

Διάρκεια: 101'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου. 

Τηλέφωνα: 2273052271.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.