AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιαν 2017

Θεατρική παράσταση με θέμα τα ναρκωτικά στις 19/1 στο Λύκειο Σάμου


Η θεατρική ομάδα του συλλόγου γυναικών Μυτιληνιών Σάμου θα ανεβάσει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου την παράσταση του έργου "Το αγκάθι στο νύχι" του Σταύρου Κουτράκη στο αμφιθέατρο του Λυκείου Σάμου 

Η παράσταση αρχίζει στις 10 το πρωί και έχει ως θέμα τα ναρκωτικά.

Είναι η τέταρτη φορά που ο σύλλογος ανεβάζει τη συγκεκριμένη παράσταση, οι προηγούμενες παραστάσεις δόθηκαν στους Μυτιληνιούς, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου και στον Παγώνδα.

Πραγματοποιείται μετά την αποδοχή της πρότασης της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και του συλλόγου γυναικών Μυτιληνιών, από τη διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του κέντρου πρόληψης "Ο Φάρος", ο οποίος θα έχει και τον λόγο.

Ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών "ευχαριστεί, πρώτα απ’ όλα τους νεολαίους που απαρτίζουν την θεατρική ομάδα και που δημιουργούν μικρά αριστουργήματα δίνοντας και παίρνοντας ουσιαστικά μηνύματα ζωής στη μικρή μας κοινωνία.

Ευχαριστεί τον Σταύρο Κουτράκη που εμφύσησε σε αυτά τα παιδιά την ευαισθησία και τη δύναμη ώστε με την απόδοσή τους να συγκινήσουν, να ταρακουνήσουν  και να προβληματίσουν δίνοντας γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας.

Ευχαριστεί επίσης όλους εκείνους, μέλη, φίλες αλλά και φίλοι  που βοήθησαν να γίνουν αυτές οι παραστάσεις (σκηνικά, μεταφορές σκηνικών και ανθρώπων, προσφορά χρόνου και εργασίας). Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη".