AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιαν 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η κοπή πίτας του "Αρίσταρχου" Αγ. Κωνσταντίνου!


Πολύς κόσμος παραβρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου "Αρίσταρχος ο Σάμιος" σε εστιατόριο του Άγιου Κωνσταντίνου Σάμου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο εφημέριος του χωριού, π. Νεκτάριος Τζαφέρης, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου, ενώ ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του συλλόγου, Δ. Σίδερη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του Δ.Σ. για την πλούσια και επιτυχημένη δράση του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του χορευτικού και την χοροδιδάσκαλο, Ελένη Παντελούκα, που συμμετέχουν ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα εντός Ελλάδος και στο εξωτερικό, απ' όπου δέχονται προσκλήσεις συμμετοχής. Ευχαρίστησε επίσης την Μαίρη Τζογανάκη για τις δραστηριότητες της ομάδας πλεκτικής του συλλόγου καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία και την εθελοντική προσφορά για το καλό του χωριού και του νησιού μας.

Τέλος απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Αντρέα Καλίτση για την δημιουργία του συλλόγου και την συνεισφορά του σε αυτόν.


Στη συνέχεια τρεις χορευτικές ομάδες του συλλόγου παρουσίασαν χορούς από τη Σάμο, τη Σαμοθράκη και τη Θράκη.

Στο τέλος όλοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας με την ορχήστρα του Κυριάκου Μαυρίκη.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου "Αρίσταρχος ο Σάμιος"  στον Άγιο Κωνσταντίνο!