AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιαν 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η κοπή πίτας της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου!

Φωτογραφίες του Γιώργου Σακερλή από τη σελίδα της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου στο facebook


Εκδήλωση για την κοπή της αγιοβασιλιάτικης πίτας της διοργάνωσε την Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σάμου η Ένωση Μικρασιατών του νησιού. 

Στην εκδήλωση τραγούδησε η χορωδία της Ένωσης Μικρασιατών, ενώ για πρώτη φορά χορούς παρουσίασε η χορευτική ομάδα του συλλόγου.

Τιμήθηκαν με το λάβαρο της Ένωσης η Ασημίνα Κολλάρα-Βασιλείου για την αφιλοκερδή διδασκαλία μικρασιάτικων και σαμιώτικων χορών και η Σωτηρία Παπακοσμά για την αφιλοκερδή διδασκαλία πλεκτικής. 

Τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η Πολυξένη Τζιανάρα, μέλος της χορευτικής ομάδας που βρήκε το φλουρί της πίτας και έλαβε ως δώρο μια εικόνα της Αγίας Φωτεινής. 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου!

































Οι διοργανωτές της εκδήλωσης "ευχαριστούν τα μέλη της χορωδίας, τους μουσικούς που πλαισιώνουν την χορωδία, τα μέλη της χορευτικής ομάδας, τους δασκάλους μας, όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όσους παραβρέθηκαν σε αυτήν Επίσης ευχαριστούν τον Προοδευτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη Θεολόγου (Νέο Μελί Μεγάρων) για την παραχώρηση των φορεσιών".

Πηγή: Σελίδα της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου στο facebook