AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιαν 2017

Πίτα, γενική συνέλευση και εκλογές στη Φιλαρμονική "Κλεάνθης ο Σάμιος"


Ετήσια τακτική γενική συνέλευση συγκαλεί η Φιλαρμονική Καρλοβάσου "Κλεάνθης ο Σάμιος". Την ίδια ημέρα θα γίνει η κοπή πίτας, αλλά και αρχαιρεσίες.

Πιο αναλυτικά, η γ. συνέλευση θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Μερόπη" στο Καρλόβασι.

Στην ημερήσια διάταξη συμπεριλήφθηκαν προς συζήτηση ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2016, η έκθεση ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2016, η έγκριση απολογισμού χρήσης 2016 και η έγκριση προϋπολογισμού 2017.

Παράλληλα, θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, αλλά και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται σε συνεννόηση με τη γραμματεία της Φιλαρμονικής (Γ. Ορφανός, τηλ. 2273035203) ή στα γραφεία της Φιλαρμονικής (τηλ. 2273033098).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.