AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιαν 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 26 έως 30/1


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 26 έως και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "La La Land". Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης".

Η ταινία "La La Land" είναι ένα μιούζικαλ αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Δύο ονειροπόλοι -η Μία, μια εμπνευσμένη ηθοποιός, και ο Σεμπάστιαν, ένας εμπνευσμένος τζαζίστας- συναντιόνται στο Λος Άντζελες. Γρήγορα ερωτεύονται και πριν το καταλάβουν, βρίσκονται σε ένα σπινθηροβόλο ρομάντζο, με τις ελπίδες και τα οράματα τους πλέον να συνδέονται. Αλλά όπως τους έφερε κοντά, έτσι το Λος Άντζελες είναι ικανό να τους χωρίσει. Καθώς μάχονται να χτίσουν την προσωπικότητα τους μέσα σε έναν τόσο σκληρό ανταγωνισμό που τώρα τους περιβάλλει, η Μία κι ο Σεμπάστιαν ανακαλύπτουν η διατήρηση ισορροπίας τέχνης και αγάπης σε ένα μέρος σαν αυτό, μπορεί να είναι το δυσκολότερο όλων. 



Σκηνοθεσία: Damien Chazelle. Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons, Finn Wittrock, John Legend.

Διάρκεια: 126 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης (Ballerina)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Παρίσι, 1884. Το μόνο που ονειρεύεται η 11χρονη ορφανή Φελισί είναι να γίνει μπαλαρίνα. Έτσι, φεύγει για να κυνηγήσει το μεγάλο της πάθος στο Παρίσι. Μην έχοντας τίποτα να χάσει, η Φελισί «δανείζεται» την ταυτότητα ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου και γράφεται στη Σχολή Μπαλέτου της Όπερας, όπου γνωρίζει τον χαρισματικό Βίκτορ, που θα γίνει ο καλύτερός της φίλος. Θα καταφέρει να κάνει το όνειρο να κρατήσει για πάντα; 


Σκηνοθεσία: Eric Summer, Eric Warin.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Φοίβος Ριμένας, Αφροδίτη Αντωνάκη, Στεφανία Φιλιάδη, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άντρια Ράπτη.

Διάρκεια: 89'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.