AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Φεβ 2017

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Σπύρου Βακάκη


Τα συλλυπητήριά τους για τον πρόωρο χαμό του 47χρονου Σπύρου Βακάκη εκφράζουν ο Δήμος Σάμου και η δημοτική παράταξη "Δράση - Ενότητα - Προοπτική"

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του δήμου αναφέρονται τα εξής:

"Η οικογένεια του Δήμου Σάμου θρηνούμε με βαθιά οδύνη από χθες, τον αιφνίδιο θάνατο του Σπύρου Βακάκη.

Εξαίρετος υπάλληλος, θαυμάσιος χαρακτήρας, αλλά, πέρα και πάνω απ' όλα σπουδαίος φίλος και συνάδελφος ο Σπύρος έφυγε από τη ζωή και από την καθημερινότητα μας πολύ απότομα και πολύ νέος: μόλις 47 χρονών.

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματα που προκαλεί μια τέτοια αδόκητη απώλεια. Η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη και η μνήμη του θα είναι πάντοτε μαζί μας.

Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, εκ μέρους και των συναδέλφων του στον Δήμο Σάμου, θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του".

Η παράταξη "Δράση Ενότητα Προοπτική" εκφράζει "τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο χαμό, την τραγική απώλεια ενός αγαπητού φίλου και άξιου υπαλλήλου του Δήμου Σάμου, του Σπύρου Βακάκη.

Υπηρετούσε πάντα με ήθος, ευσυνειδησία και προθυμία, με αστείρευτη διάθεση προσφοράς για την εξυπηρέτηση των δημοτών, έχοντας  πάντοτε ως  γνώμονα το καλό της υπηρεσίας.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του δημοτικού υπαλλήλου".