AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Φεβ 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 16 έως 22/2


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου θα προβάλλει δύο ταινίες από την Πέμπτη 16 έως και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα θα προβάλλει (για δεύτερη συνεχή εβδομάδα), καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι". Από την Πέμπτη 16 έως και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 19:00, θα προβάλλει και την ταινία "Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο".

Οι "Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι (Fifty Shades Darker)" είναι μια ερωτική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2017.



Η υπόθεση της ταινίας:

Αποθαρρυμένη από τα πάθη και τα μυστικά του όμορφου δυνάστη της και αγαπημένου Κρίστιαν Γκρέι, η Αναστασία Στιλ σπάει τον δεσμό τους για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα σε εκδοτικό οίκο του Σιάτλ. Αλλά το πάθος βρίσκεται ακόμα βαθιά μέσα της, και όταν αυτός της προτείνει μια νέα συμφωνία, η Αναστασία δεν μπορεί να αντισταθεί. 

Αναθερμαίνοντας την ιδιαίτερη σχέση τους, η νεαρή γυναίκα θα μάθει περισσότερα για το παρελθόν των Πενήντα Αποχρώσεων. Και καθώς ο Κρίστιαν πολεμάει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Αναστασία έχει να αντιμετωπίσει τον θυμό και τη ζήλια της επί των άλλων γυναικών που ήταν εκεί πριν από αυτήν, και να πάρει την πλέον σημαντική απόφαση για τη ζωή της. 


Σκηνοθεσία: James Foley. Πρωταγωνιστούν: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Luke Grimes, Eloise Mumford.

Διάρκεια: 115 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Resident Evil: Το Τελευταίο Κεφάλαιο (Resident Evil: The Final Chapter)" είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2016.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε τέλμα μετά την προδοσία του Γουέσκερ στην Ουάσιγκτον. Ως μοναδική επιζών της αντίστασης επί των ορδών ζόμπι, η Άλις πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης: στη Ρακούν Σίτι. Εκεί, όμως, η εταιρία Umbrella συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική μάχη με όση αντίσταση απέμεινε όρθια. Σε μια κούρσα ενάντια στον χρόνο, η Άλις ενώνει δυνάμεις με παλιούς φίλους και έναν απίθανο σύμμαχο για να πολεμήσουν τα ζόμπι και τα νέα μεταλλαγμένα τέρατα. 


Σκηνοθεσία: Paul W.S. Anderson. Πρωταγωνιστούν: Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Iain Glen, Ruby Rose.

Διάρκεια: 106'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.