AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαΐ 2017

Πρωτιά με το "καλησπέρα" στην 20άδα του MasterChef o Λάμπρος Βακιάρος!


Την πρώτη θέση κατέλαβε το βράδυ της Δευτέρας στην πρώτη δοκιμασία των 20 καλύτερων διαγωνιζόμενων στο MasterChef που προβάλλει το Star Channel o 25χρονος Σαμιώτης Λάμπρος Βακιάρος, που για άλλη μια φορά ξεχώρισε με τη μαγειρική του!

Τη φορά αυτοί οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα με σολωμό, και ο Λάμπρος έπεισε και πάλι τους τρεις κριτές-σεφ για την αρτιότητα και τη νοστιμιά της δημιουργίας του, που ήταν ρολάκι με καραμελωμένο σολωμό, αβοκάντο και μπρικ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο σεφ και κριτής του παιχνιδιού, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μόλις το δοκίμασε αναφώνησε: "τολμηρότατο, εξαιρετικό πιάτο, μπράβο!"

Από την αποψινή πρώτη δοκιμασία για την τελική 20άδα, τρεις διαγωνιζόμενοι, δύο γυναίκες κι ένας άνδρας, είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση. Ένας από αυτούς θα αποχωρήσει μετά την αυριανή δοκιμασία.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στον συγκεκριμένο διαγωνισμό έφθασαν τις 4.500.

Αρχικά επιλέχθηκαν να διαγωνιστούν οι 100, στην επόμενη φάση πέρασαν οι 50, αργότερα έμειναν 37 και πλέον στην τελική φάση είναι οι 20 καλύτεροι.

Δείτε παρακάτω το 8ο επεισόδιο του Master Chef που προβλήθηκε τη Δευτέρα. Ο Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει τη γευστική του δημιουργία στο 55:15, η οποία επιβραβεύεται και στο 1:00:37:


Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε άμεσα στο σημείο όπου ο Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει το πιάτο του και εδώ για να παρακολουθήσετε το σημείο όπου κρίνεται ως το καλύτερο πιάτο!

Important note for Google Translate users: 

To watch the video please return to the original (untranslated) version of this post.