AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαΐ 2017

Πορεία ειρήνης και ειρηνοδρομία στη Σάμο το Σάββατο 27/5


Η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη διοργανώνει το Σάββατο 27 Μαΐου στη Σάμο Πορεία Ειρήνης από το Παλαιόκαστρο προς την πόλη της Σάμου και Ειρηνοδρομία από το Πυθαγόρειο προς την πόλη της Σάμου.

1) ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Η Πορεία Ειρήνης θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα από την Πλατεία Παλαιοκάστρου, θα περάσει από το Κέντρο Κράτησης και Απέλασης Προσφύγων και θα τερματίσει στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου όπου θα γίνει συγκέντρωση.

Στην πορεία θα συμμετέχουν και φέτος δεκάδες Τούρκοι αγωνιστές της Επιτροπής Ειρήνης Σμύρνης.

2) ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη, στο πλαίσιο της Πορείας Ειρήνης διοργανώνει την ίδια ημέρα την Ειρηνοδρομία, χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα στη μνήμη του μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη που δολοφονήθηκε για τη δράση του στις 22 Μάη 1963.

Οι δρομείς θα ξεκινήσουν στις 6:30 το απόγευμα από την παραλία Πυθαγορείου στην αρχή του κεντρικού πεζόδρομου (ταξί) με τελικό προορισμό στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου.

Τους ειρηνοδρόμους θα υποδεχθούν στην πλατεία οι οδοιπόροι της Πορείας Ειρήνης, οι οποίοι θα φτάσουν νωρίτερα εκεί.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία μπορούν να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6974639080 (Σάκης Νιώτης) και 6976006671 (Πέτρος Σοφιανός).