AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Μαΐ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η εκδήλωση στον Παγώνδα για την ημέρα της Μητέρας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια" για την ημέρα της Μητέρας.

Ο σύλλογος υποδέχθηκε την Ομάδα Ο.Γ.Ε Μαραθοκάμπου, που οργάνωσε την ημέρα εκείνη εκδρομή στον Παγώνδα. Τις ξενάγησε στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο και τις φιλοξένησε στην εκδήλωση για τη Μητέρα, στην πλατεία του χωριού.

Εκεί τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς απήγγειλαν ποιήματα γνωστών ποιητών για τη μάνα. Παρουσίασαν, όμως και δικά τους, κείμενα και ποιήματα για τη μητέρα.

Από τις γυναίκες του Μαραθοκάμπου ποίημα απήγγειλε η γνωστή Σαμιώτισσα συγγραφέας Έλσα Χίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Φιλιώ Μακρή.

Η εκδήλωση έκλεισε με πολλές ευχές για τις μάνες, αλλά και τους πατεράδες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Μοιράστηκε η καθιερωμένη αναμνηστική κάρτα και κέρασμα.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα!






Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, στο μνημείο "Μάνες" διοργανώθηκε από τον σύλλογο "Ομόνοια" άλλη μία εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα. Η εκδήλωση αυτή περιλάμβανε τρισάγιο, κείμενα, ποιήματα και κέρασμα. Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα: