AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Μαΐ 2017

Ποδοσφαιρικός αγώνας ανθρωπιάς στη Σάμο


Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, η παιδική ομάδα και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από τo τμήμα junior της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου-Πανσαμιακού αντιμετώπισαν το Σάββατο σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μικτή ομάδα από τις δομές φιλοξενίας "Ασυνόδευτων παιδιών" της πόλης Σάμου μέχρι ηλικίας 17 ετών, τα οποία φιλοξενούνται στις δομές των ΜΚΟ "Praxis" και "ΜΕΤΑδραση".

Τα ασυνόδευτα παιδιά των δύο δομών ήταν υγειονομικά ελεγμένα και έπαιξαν παρουσία των επικεφαλής των δομών, γιατρού, δικηγόρων, ψυχολόγων των δομών και γονιών της ομάδας της Σάμου. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχουν δε εξασφαλίσει άσυλο και περιμένουν να μεταβούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε.

Το τελικό αποτέλεσμα (5-2) υπέρ της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου-Πανσαμιακού, λίγη σημασία έχει, αφού έδειξε ότι τα παιδιά το χάρηκαν και για 80 αγωνιστικά λεπτά δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα. 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πριν την έναρξη του αγώνα τα παιδιά των δομών, παρέδωσαν έγγραφο και σε τρεις γλώσσες έγραψαν τα εξής:


"Εκ μέρους των παιδιών της Praksis και της Metadrasis, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό του Γιάννη και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στο Δημήτρη", αναφερόμενοι στο χαμό του Γιάννη Τσεσμελή και τον τραυματισμό του Δημήτρη Χατζηκωνσταντή.

Οι παράγοντες της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου-Πανσαμιακού αναφέρουν: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο διαιτητές του αγώνα κυρίους Λευτέρη Κατόπη και Σταύρο Σίπκα που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να διαιτητεύσουν τον αγώνα και με τα σωστά τους σφυρίγματα να διεξαχθεί ένας ήρεμος και πάνω απ’ όλα ποιοτικός αγώνας που σπάνια βλέπουμε σε αυτές τις ηλικίες ποδοσφαιριστών.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον "ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ" εθελοντή κ. Νίκο Χατζημανώλη για την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, των πάγκων και των αποδυτηρίων.

Συγχαρητήρια σε όλους".