AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαΐ 2017

Σαμιώτης αθλητής άξιος εκπρόσωπος της Ελλάδας σε διεθνή ορεινό υπερμαραθώνιο!

Φωτογραφία από τη σελίδα του Γιώργου Τσολακάκη στο facebook

Ο Γιώργος Τσολακάκης από τη Σάμο ήταν ένας από τους μόλις δύο Έλληνες που συμμετείχαν στον εξαντλητικό διεθνή υπερμαραθώνιο ορεινού τρεξίματος "Transylvania 100" στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας!

O Σαμιώτης αθλητής, μέλος του Ελληνικού, Ορειβατικού, Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ), τερμάτισε μετά από 14 ώρες και 37 λεπτά σκληρής προσπάθειας σε αγώνα με υψομετρική διαφορά 3.579 m το Σάββατο 20 Μαΐου!

Λίγο μετά τον τερματισμό του στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα (κάστρο Μπραν) δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

"Ξεκίνησα για τα 100 χιλιόμετρα αλλά ο καιρός είχε αλλά σχέδια. Την ώρα που έφτασα στο σταθμό πριν τη 2η μεγάλη ανάβαση του όρους Omu μαζί με τους άλλους αθλητές για τα 100 οι διοργανωτές θεώρησαν σκόπιμο για την ασφάλεια όλων να μας γυρίσουν πίσω στο κοντινότερο σταθμό υποχρεωτικά να κάνουμε τη διαδρομή των 50 χιλ. λόγω άσχημων καταιγίδων. 

Μόνο όσοι είχαν ήδη περάσει το δύσκολο σημείο συνέχισαν τη καθορισμένη πορεία. Σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή έβρεχε ασταμάτητα και φυσούσε για 6 ώρες με θερμοκρασία 3 βαθμούς μέχρι να τερματίσω μετά από 14ωρες και 37 λεπτά με θετική υψομετρική 3579 μ. Και σύνολο 60 χιλιόμετρα. Την επόμενη φορά Δράκουλα θα σου πιω το αίμα!".

Παρακολουθήστε το βίντεο που τράβηξε ο Γιώργος Τσολακάκης κατά τη διάρκεια του αγώνα του!