AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαΐ 2017

Το πρόγραμμα του "Karlovasi Street Art Festival" στις 10-11/6


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ δρόμου με την επωνυμία "Karlovasi Street Art Festival"-Η γιορτή των χρωμάτων, που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου στο Λιμάνι Καρλοβάσου από την εθελοντική ομάδα Παρέμβαση.

Δεκαπέντε αναγνωρισμένοι “Street Artists”  θα γεμίσουν  το Λιμάνι του Καρλοβάσου με τα έργα και τα χρώματά τους!

Συναυλίες, εργαστήρια graffiti, χρωματοπόλεμος, χορευτικά δρώμενα και παραστάσεις τσίρκου, σ’ ένα διήμερο διασκέδασης και δημιουργικότητας.

Οι δημιουργίες των καλλιτεχνών θα εκτίθενται υπαίθρια στο Λιμάνι και στον Όρμο Καρλοβάσου.

Φεστιβαλικές εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα ως το τέλος του καλοκαιριού.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια graffiti ή στην ομάδα εθελοντών, κάντε like και στείλτε μήνυμα στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook (The Karlovasi Festival).

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Σάββατο 10 Ιουνίου

10.00: Σύντομη Τελετή Έναρξης

10.30: Μετά την τακτοποίηση των καλλιτεχνών στους καμβάδες τους, o Υiakou, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, θα δώσει το έναυσμα για να αρχίσει η δημιουργία! Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν, να φωτογραφηθεί με τον  αγαπημένο του καλλιτέχνη και το έργο του!

12.00-17.00: Ενώ οι καλλιτέχνες δημιουργούν, κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες, το Circo Surgelo θα παρελαύνουν μετά μουσικής  από καμβά σε καμβά για να χαρίσουν στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους. Ενδιάμεσα,  χορευτές στο ρυθμό της hip hop και του breaking θα μας μεταδίδουν το ρυθμό και τη ζωντάνια τους!

20.00: Συγκεντρωμένοι όλοι στο Λιμάνι θα περιμένουμε το σύνθημα από τον DJ για να αρχίσει ο χρωματοπόλεμος!   Oι μουσικές και τα χρώματα θα συναγωνίζονται για μια θέση ψηλά στον αέρα! Ζήτω τα χρώματα!

21.00: Ο DJ θα σκορπίσει τις μουσικές του στον αέρα  με φόντο τις εικαστικές δημιουργίες των καλλιτεχνών μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου στο Λιμάνι!

Κυριακή 11 Ιουνίου

10.00: Έναρξη καλλιτεχνικής δημιουργίας και πάλι. Κι άλλα χρώματα από τους καλλιτέχνες, κι άλλα σχέδια, γράμματα και σχήματα. Παρακολουθήστε τους!

10.00: Εργαστήρια graffiti για ενήλικες. Συγκέντρωση έξω από το Μεθοριακό Σταθμό Καρλοβάσου. Πάρτε μαζί σας τα πινέλα σας!

12.00: Εργαστήρι graffiti  για παιδιά  10-15 χρόνων. Συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο Τελωνείου. Εγγραφή μέσω facebook προαπαιτείται. Απαραίτητη η συνοδεία γονέων.

12.00-16.00: Αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες θα κάνουν βόλτες και θα φωτογραφηθούν με  τους δημιουργούς, τα έργα τους και το κοινό πριν εκτεθούν μπροστά στο κτίριο του Τελωνείου στο Λιμάνι!

21.00: Παράσταση επί σκηνής από τους performers του Circo Surgelo!

21.15: Σύντομη, συναρπαστική παράσταση χορού επί σκηνής από τη σχολή χορού Χατζηνικολάου!

21.30: Το Πανεπιστήμιο θα κατέβει Λιμάνι! Τα μουσικά συγκροτήματα των φοιτητών θα γεμίσουν ήχους και κέφι το Λιμάνι Καρλοβάσου! Διασκεδάστε μαζί τους!


Όλα τα έργα των καλλιτεχνών θα εκτίθενται  υπαίθρια στο Λιμάνι  και στον Όρμο Καρλοβάσου ως το τέλος του καλοκαιριού.

Περισσότερα έργα των καλλιτεχνών σε καμβάδες θα εκτεθούν στο χώρο του Samaina Inn Hotel στο Λιμάνι από 1η Ιουλίου ως 31 Αυγούστου.

Στα πλαίσια του Street Art Festival θα ακολουθήσουν κι άλλα δρώμενα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.