AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαΐ 2017

Συλλήψεις στo λιμάνι της Σάμου

Φωτογραφία αρχείου

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι λιμενικοί στο λιμάνι της πόλεως Σάμου, σε δύο διαφορετικά περιστατικά.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομων προϊόντων καπνού.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια κατάπλου-απόπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της τοπικής Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο πλαστικές σακούλες και μία συσκευασία αλουμινόχαρτου με συνολικά 3,9 γραμμ. ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 20 ναρκωτικά χάπια και 20 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί της Τρίτης, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί.  

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια κατάπλου-απόπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου στον λιμένα Σάμου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της τοπικής Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκε ένας 31χρονος ο οποίος κατείχε ταξιδιωτικό έγγραφο που κατασχέθηκε καθώς ανήκει σε άλλο πρόσωπο. 

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και συνελήφθη με τη συνδρομή στελέχους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, άλλος αλλοδαπός, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος επρόκειτο να παραλάβει το έγγραφο, ενώ τέλος εντοπίστηκε και συνελήφθη 43χρονη αλλοδαπή η οποία ήταν η τελική αποδέκτης του εγγράφου.