AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Ιουν 2017

Χειροπέδες σε τέσσερις στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε το τελευταίο διήμερο η Αστυνομία στη Σάμο, σε τρία διαφορετικά περιστατικά.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Τετάρτη στο Καρλόβασι, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος συνέλαβαν δύο γυναίκες (Ελληνίδες), ηλικίας 21 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τις πρώτες πρωινές ώρες αποπειράθηκαν να μπουν στην κατοικία 36χρονης στο Καρλόβασι, παραβιάζοντας είσοδό της, με σκοπό την κλοπή.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη την Τρίτη στην πόλη της Σάμου, από άνδρες της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 29χρονος (Έλληνας), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, στη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστου χασίς συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι την ποσότητα αυτή των ναρκωτικών θα παραλάμβανε από τον 29χρονο ένας 34χρονος (Έλληνας), έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε βάρος και του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην τρίτη περίπτωση, τέλος, συνελήφθη την Τρίτη, επίσης στην πόλη της Σάμου από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 22χρονος Αλγερινός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο hotspot της Σάμου, αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα τσαντάκι μέσης από 38χρονο Αφγανό.