AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Ιουν 2017

Διαδραστικά εργαστήρια για τα παιδιά της Σάμου κατά των ναρκωτικών


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου), το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου "Φάρος" διοργανώνει διαδραστικά εργαστήρια για τα παιδιά της Σάμου με θέμα την πρόληψη κατά των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα προγραμματίζονται τα εξής εργαστήρια για τα παιδιά:

Την Πέμπτη, 22/6/2017:

Στον Μαραθόκαμπο, στις 11.00 π.μ. (πλατεία Λούγκα) και την ίδια μέρα το απόγευμα, στο Καρλόβασι, στις 7.00 μ.μ. (Πορφυριάδα).

Τη Δευτέρα, 26/6/2017, στην πόλη της Σάμου (1ο Δημοτικό Σχολείο) στις 7.00 μ.μ.

Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους, οι οποίοι άλλωστε μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους στις προτεινόμενες δημιουργικές δραστηριότητες.


Λίγα λόγια για τα εργαστήρια

H 26η Ιουνίου κάθε χρόνου έχει θεσμοθετηθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Για τα Κέντρα Πρόληψης σε όλη την Ελλάδα αυτή η μέρα είναι μια ακόμη αφορμή να πραγματοποιηθούν κι άλλες δράσεις,στις οποίες αναδεικνύονται όλα όσα συνιστούν την έννοια της Πρόληψης και όλα όσα προάγουν την Ψυχοκοινωνική Υγεία. 

Με αφορμή αυτή την Παγκόσμια Ημέρα, η οποία θεωρείται ως "Ημέρα Πρόληψης", πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά (5-13 ετών) και κεντρικό μήνυμα για εφέτος "Εγώ, Εμείς, Οι Άλλοι, Όλοι: Η Πρόληψη είναι στο Συν και το Μαζί".