AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιουλ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Το 1ο Φεστιβάλ Street Art στο Καρλόβασι!


Ένα βίντεο με τα έργα που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο Karlovasi Street Festival ανάρτησε την Κυριακή στο διαδίκτυο ο street artist Yiakou, ο οποίος ήταν και ο επιμελητής του φεστιβάλ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, "Πριν μερικές βδομάδες είχα την αγάπη των φίλων να δημιουργήσω ένα φεστιβάλ όλο ενέργεια.

Στο Καρλόβασι της Σάμου πλέον υπάρχει ένα όμορφο καλλιτεχνικό μέρος, όπου η τέχνη ενώθηκε με το τοπίο!!

Τέχνη και ενέργεια, οι πυλώνες του φεστιβαλ! 

Το νησί τις Σάμου, με έδρα το Καρλόβασι, παρουσιάζει για πρώτη χρονιά ένα τεραστίων για τα Ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ το οποίο έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα της μοντέρνας street τέχνης.

O αναγνωρισμένος στο κοινό street artist Yiakou, μαζί με την ομάδα Παρέμβασης στο Καρλόβασι της Σάμου, θεσμοθέτησαν το πρώτο Karlovasi Street Festival. Ως επίκεντρο, τίθεται η συνάντηση των καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα, σε ένα παραδοσιακό αλλά και παρθένο τόπο, όπου η τελική σύνθεση της τέχνης θα συμφιλιωθεί για πρώτη φορά με το ήσυχα άγριο περιβάλλον του νησιού.

Από τις αρχές του Ιουνίου, η πρώτη αποστολή των καλλιτεχνών Blaqk, ακολουθώντας o Billy Gee και Pupet, ως τα μέσα του μήνα με τους καλλιτέχνες Yiakou, b, Taxis, Same84, Dreyk the pirate, Iriz και Gigi κι ως το μεγάλο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ 24 και 25 Ιουνίου με τους καλλιτέχνες Ser, Simoni, Simple G, Giannakopoulos, Born, Koletsis και Barba Dee το νησί είναι έτοιμο για να γιορτάσει την ημέρα της τέχνης και ενέργειας.

Στις δύο μεγάλες αυτές ημέρες 24,25 Ιουνίου, το φεστιβάλ θα φορέσει τα πέπλα των εργαστηρίων graffiti και κιμωλίας στο δρόμο, παρέλασης με αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες, χρωματοπόλεμος, παράσταση χορού, συναυλία από τις μπάντες του πανεπιστημίου, βεγγαλικά και πάρτι με μουσικές για όλους! Γιατί όχι; Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ STREET ART ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ είναι γεγονός.

Ας γεμίσουμε το τόπο μας με ενέργεια και χρώμα. Αυτή είναι η παιδεία μας!

Με μεγάλη μου τιμή και χαρά, κατάφερα να δηλώσω παρών και με πολύ αγάπη και ενέργεια κατάφερα να οργανώσω αυτό το πολύ όμορφο φεστιβάλ.
Οι καλλιτέχνες όλοι φανταστικοί ένας προς έναν. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!

Oι καλλιτέχνες που με ακολούθησαν και εκπροσώπησαν το φεστιβάλ είναι:

b, taxis, same84, dreyk the pirate, Blaqk, Billy Geε, Pupet, Ιriz, Gigi, Ser, Simple G, Giannakopoulos, Born, Atek, Koletsis και Barba Dee"

Απολαύστε το βίντεο υπό τους ήχους του κομματιού "Mr. Blue Sky" των ELO!

Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.