AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιουλ 2017

Παρουσίαση των κρασιών του Ε.Ο.Σ Σάμου στον Καναδά

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα Ε.Ο.Σ Σάμου / UWC Samos στο facebook

Μια παρουσίαση - Master Class για τους οίνους του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στον Καναδά.

Το Master Class φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο "Elounda", στο Μόντρεαλ. Τις γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών, ξετύλιξε με μοναδικό τρόπο ο αναγνωρισμένος sommelier, Nick Hamilton.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη γευστική δοκιμή των κρασιών “Samos Vin Doux”, “Samos Anthemis”, “Samos Nectar” και "Ψηλές Κορφές" που συνοδεύονταν άψογα από το μενού που επιμελήθηκε ειδικά για την περίσταση ο σεφ του εστιατορίου.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι από το χώρο του κρασιού, εισαγωγείς, δημοσιογράφοι και sommelier τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ανάμεσά τους η Mary Deros - αντιδήμαρχος της πόλης του Μόντρεαλ και δημοτικός σύμβουλος της Περιφέρειας Parc-Extension, o Φώτιος Μπακάλης - Master Chef, δημιουργός και σύμβουλος της μαγειρικής τέχνης, Peter Bakalis - sommelier, κ. Kokonas - τηλεοπτικό πρόσωπο και οικοδεσπότης του Edo Montreal, Christian Knudsen -εμπειρογνώμονας κρασιού, καθώς και o εμπειρογνώμονας / συλλέκτης κρασιών Tony Tadeo.

Σε χαλαρωτική ατμόσφαιρα και με εξαιρετική διάθεση, οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν για λίγο νοερά στο πανέμορφο νησί της Σάμου με τις ευωδιές και τα αρώματα της σαμιακής γης, εκφρασμένα απολαυστικά στους οίνους...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος "Προώθηση Οίνων σε αγορές τρίτων χωρών", υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στηρίχτηκε από την εταιρία CST Vins & Spiritueux, αποκλειστική αντιπρόσωπος των κρασιών του Ε.Ο.Σ Σάμου στον Καναδά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση παρουσίασης των κρασιών του Ε.Ο.Σ Σάμου στο Μόντρεαλ του Καναδά!











Πηγή: Σελίδα Ε.Ο.Σ Σάμου / UWC Samos στο facebook