AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Ιουλ 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Νικητής του Master Chef ο Σαμιώτης Λάμπρος Βακιάρος!


Μεγάλος νικητής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής Master Chef αναδείχτηκε την Κυριακή ο 25χρονος Λάμπρος Βακιάρος από τη Σάμο!

Στον μεγάλο τελικό επικράτησε επί του 30χρονου Κωνσταντίνου Τσιάτσιου.

Στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς του Λάμπρου Βαικιάρου

Στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς του Λάμπρου Βαικιάρου

Ο μεγάλος νικητής του Master Chef, Λάμπρος Βακιάρος, με την μητέρα του, Αντιγόνη Πλατίγκου, και την αδερφή του Λουκία.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, στον οποίο θριάμβευσε ο Λάμπρος Βακιάρος!



Ποιος είναι ο Λάμπρος Βακιάρος

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο Lawrence της Μασαχουσέτης, στις 28 Δεκεμβρίου το 1991. Κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην Ελβετική σχολή Alpine Center. 

Η πρώτη του 6μηνη πρακτική ήταν στο "Μykonos Grace" και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο "Restaurante Martin Berasatequi", στο San Sebastian. Συνέχισε στο "The Rich-Carlton, Abma" στην Τενερίφη. Η τελική του στάση στην Ισπανία ήταν στο διάσημο Japanese εστιατόριο "Kabuki Wellington". 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε την κουζίνα στο "La Τerrazza Bar Restaurant" στη Ρόδο ενώ ακριβώς μετά απ’ αυτή τη συνεργασία, δημιούργησε energy bars για το “Εν Καρπώ”, στη Θεσσαλονίκη. H αγάπη του για το φαγητό και την τέχνη της μαγειρικής τον φέρνει ξανά στη Σάμο όπου αναλαμβάνει εξαρχής το “Unan Sushi Bar”, το οποίο στεγάζεται στο "Doryssa Seaside Resort". 

Οι επόμενες δημιουργικές του δουλειές ήταν το Japanese street food restaurant "Yoko Sushi & Bento" στο Κολωνάκι και το "Ηokyo", στον Χολαργό Αττικής. Επίσης, ως guest κάθε εβδομάδα μαγείρευε στο "Geluk" στην Ηλιούπολη Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό Master Chef ανήλθαν στις 4.500, εκ των οποίων 100 ήταν αυτοί που επιλέχτηκαν για να συμμετάσχουν, 37 προχώρησαν στην επόμενη φάση και από αυτούς μόνο οι 20 προκρίθηκαν στην τελική φάση, με τελικό νικητή τον νεαρό σεφ από τη Σάμο!