AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Αυγ 2017

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στη Σάμο


Έξι συλλήψεις σε πέντε περιστατικά καταγράφηκαν την Τετάρτη στη Σάμο.

Στο πρώτο περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σε βάρος μίας 46χρονης ιδιοκτήτριας καταστήματος, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, η 46χρονη πλαστογράφησε τις υπογραφές δύο υπαλλήλων της σε έγγραφα τα οποία στη συνέχεια κατέθεσε σε δημόσια υπηρεσία.


Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στο Καρλόβασι. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν μία 49χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 49χρονη αφαίρεσε την Τετάρτη από την κατοχή μίας 23χρονης ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.


Το τρίτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Σάμου. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου μία ταυτότητα Σουηδικών Αρχών, η οποία όπως εξακριβώθηκε, ήταν πλαστή, γι' αυτό και κατασχέθηκε.


Στο τέταρτο περιστατικό, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Σάμου συνέλαβαν μια γυναίκα ηλικίας 69 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας και της εξύβρισης. 

Ειδικότερα η 69χρονη, κατά την προσαγωγή της σε αστυνομικό κατάστημα εξύβρισε τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις τους κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.


Στο πέμπτο περιστατικό, συνελήφθησαν στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της τοπικής Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από εμπορικό κέντρο στη Σάμο, αφού διέρρηξαν είσοδό του, δύο ποδήλατα κι ένα επαγγελματικό εργαλείο.