AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Αυγ 2017

Η Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου για την πρόσφατη πυρκαγιά


Στην πρόσφατη πυρκαγιά, μικρής ευτυχώς έκτασης, που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Μοσχονήσι του Κοκκαρίου αναφέρεται πρόσφατη ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στη σελίδα της κοινότητας στο facebook, έχει τίτλο "Όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει η στιγμή" και αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα βρεθήκαμε στην ταραχή και τον πανικό.

Η ρίψη των βεγγαλικών εντασσόταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το διήμερο Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Χωριό μας.

Η Κοινότητα θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για το ατυχές γεγονός και να ζητήσει συγνώμη από τους περιοίκους, ντόπιους και επισκέπτες μας για την τρομακτική κατάσταση που βίωσαν καθώς επίσης και από τις επιχειρήσεις που επλήγησαν.

Σαφώς και δεν ήταν σκοπός το γνωστό αποτέλεσμα και υπάρχει μια ιδιαιτέρως στενάχωρη κατάσταση μιας και κάτι που εξελίσσονταν και ολοκληρωνόταν σε κάτι όμορφο κατέληξε σε κάτι πολύ άσχημο.

Οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες έχουν ήδη εκκινηθεί και οι εμπλεκόμενοι δεν είναι φυγόπονοι.

Η Κοινότητα Κοκκαρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Πολιτική Προστασία Δ. Σάμου, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Κοκκαρίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου για την άμεση αντίδρασή τους καθώς και την Ελληνική Αστυνομία για την βοήθεια που παρείχε".