AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Αυγ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η "Γιορτή του Πατέρα" στον Παγώνδα Σάμου!

Φωτογραφία της Ελένης Παντελούκα

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου "Η Ομόνοια" διοργάνωσε την Κυριακή την εκδήλωση με τίτλο "Γιορτή Πατέρα" στον Παγώνδα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου η παιδική θεατρική ομάδα παρουσίασε τέσσερα μονόπρακτα:

- "Ο Καραγκιόζης σκηνοθέτης" στο οποίο τα παιδιά κατέθεσαν τα γλυκά τους λόγια και τις ευχές για τον Πατέρα.
- "Η Γιορτή του πατέρα", έργο μέλους της θεατρικής ομάδας.
- "Διψώσα Περιστέρα" και "Γεωργού Παίδες", δύο μύθοι του Αισώπου διασκευασμένοι από τον Σταύρο Κουτράκη, ο οποίος και παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
     
Στη συνέχεια, στην κατάμεστη πλατεία του Παγώνδα, μετά από τις ευχαριστίες της Προέδρου του Συλλόγου, Αγγελικής Βαλεοντή Δεμερτζή, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό  του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ωκυρρόη η Σαμία", με υπεύθυνη την Ελένη Παντελούκα.
    
Ακολούθησε η ορχήστρα με τους Γιώργο Λιάπη, Γιώργο Μαυρή και Γιάννη Παραγιό, η οποία προσέφερε διασκέδαση και χορό σε όσους παραβρέθηκαν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο ιερέας του Παγώνδα, Μανώλης Αρβανίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Κατρακάζος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Κυριαζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Ελισαίος Μαυρατζώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτριος Μαυρατζώτης, Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παγώνδα, Γιώργος Τσάτσος, ο τοπικός σύμβουλος, Μανώλης Ζαρμπάνης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παγώνδα, Μιλτιάδης Καραμανώλης, ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου "Ευπαλίνος" Γιώργος Σπυρόπουλος και η πρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη, Ρούλα Στεφανάκη Μαυρατζώτη.

Δείτε φωτογραφίες από τη "Γιορτή Πατέρα" στον Παγώνδα Σάμου!


Φωτογραφίες της Ελένης Παντελούκα:































Φωτογραφίες του Συλλόγου "Ομόνοια" Παγώνδα: