AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Σεπ 2017

Οι Σαμιώτισσες πρωταθλήτριες beach volley στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Αγαδάκης, Μέλπω Λάνδρου, Σοφία Μαραθοκαμπίτου, Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου, Νίκος Κατρακάζος, Κυριάκος Ευσταθίου και Θανάσης Πανούσος. Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Θανάση Πανούσου στο facebook

Τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκο Κατρακάζο, επισκέφτηκαν την Παρασκευή στο γραφείο του οι ασημένιες πρωταθλήτριες Ελλάδας στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα beach vollley νεανίδων U19, Σοφία και Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου, μαζί με τον προπονητή τους, Θανάση Πανούσο.

Στην ίδια συνάντηση παραβρέθηκαν και οι δύο χορηγοί των κοριτσιών, οι επιχειρηματίες Γιώργος Αγαδάκης και Κυριάκος Ευσταθίου, όπως και η πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Ε.Ο.ΠΕ Σάμου, Μέλπω Λάνδρου.

Η Σοφία και η Ναυσικά παρέδωσαν σε όλους από ένα αναμνηστικό δώρο, κολάζ φωτογραφιών με στιγμές από τα παιχνίδια και τις απονομές.

Όπως αναφέρει ο Θανάσης Πανούσος στη σελίδα του στο facebook, "ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Μας πίστεψαν, μας στήριξαν και ελπίζουμε ότι με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ελλάδα, πέρα από την αγωνιστική επιτυχία, καταφέραμε να κάνουμε το νησί μας, τη Σάμο, να ακουστεί θετικά και δυνατά σε όλη την Ελλάδα για άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι.

Ραντεβού του χρόνου γιατί.....Sky is the limit!"


Πηγή: Σελίδα του Θανάση Πανούσου στο facebook