AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Σεπ 2017

Επεισοδιακή σύλληψη στη Σάμο



Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία στη Σάμο, σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Η μία από αυτές, μάλιστα, ήταν επεισοδιακή.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη στην πόλη της Σάμου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ένας αλλοδαπός, ηλικίας 40 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για απειλή, απείθεια κι αντίσταση.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 40χρονος απείλησε τους αστυνομικούς κι αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, ενώ κατόπιν προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του.

Στη δεύτερη περίπτωση, άνδρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 27 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες, στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής τους, επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, στην αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία του νησιού, δύο δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστά.

Επίσης, στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν σε έλεγχο που του έγινε άλλα τρία πλαστά δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών.

Τα έγγραφα αυτά κατασχέθηκαν.