AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Σεπ 2017

Εξιχνιάστηκε κλοπή στο Πυθαγόρειο



Τον δράστη κλοπής βρήκε η Αστυνομία στη Σάμο. Σε άλλες υποθέσεις, προχώρησε στη σύλληψη 56χρονου και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 42χρονου.

Πιο αναλυτικά, δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου αλλοδαπού για κλοπή σχηματίστηκε την Τετάρτη από την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 23χρονος, από κοινού με έναν ακόμη αλλοδαπό, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν, προ πενθημέρου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Πυθαγορείου και αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο ενός 33χρονου Έλληνα.

Στο μεταξύ, συνελήφθη την Τρίτη στη Σάμο 56χρονος αλλοδαπός, καθώς, στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα των δικαστικών Αρχών Πατρών, βάσει του οποίου διατασσόταν η σύλληψή του για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Την ίδια ημέρα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού, για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι είχε παραβιάσει, σε προγενέστερο χρόνο, περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, για τη μη απομάκρυνσή του από τη Χίο.