AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Σεπ 2017

Βρετανοί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες στη Σάμο


Την αποστολή 16 εκπροσώπων βρετανικών ΜΜΕ και τουριστικών πρακτόρων υποδέχτηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος., Πρόκειται για δράση που οργανώνουν ο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και ο βρετανικός tour operator «Sunvil Holidays για την προβολή του νησιού μας.

Η αποστολή κατά την παραμονή της θα ξεναγηθεί σε ολόκληρο το νησί.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρακάζο, αγγλική αγορά ήταν πάντα μια από τις σημαντικότερες αγορές για το νησί μας. Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια σημαντική κάμψη και για τον λόγο αυτό πρέπει στοχευμένα να επιδιώξουμε την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Μεγάλη Βρετανία.

Σημαντική ώθηση θα μπορούσε να προσφέρει η εκτέλεση πτήσης και από το Μάντσεστερ και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι η άμεση επιδίωξή μας. Να αναφέρω επίσης, σε ό,τι αφορά τις ειδικές μορφές τουρισμού, που απευθύνονται κυρίως στην αγγλική αγορά, τη δράση του ορνιθοτουρισμού (bird watching), που ως Περιφερειακή Ενότητα μαζί με άλλους επιστημονικούς φορείς ετοιμάζουμε επί δύο χρόνια και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να την ξεκινήσουμε.

Το Sunvil Holidays είναι ένας παραδοσιακός φίλος των νησιών μας, που στάθηκε δίπλα μας και στα δύσκολα. Οι πελάτες του είναι πελάτες πολύ καλής ποιότητας που σε μεγάλο ποσοστό επισκέπτονται επαναλαμβανόμενα το νησί μας για πολλά χρόνια".