AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Οκτ 2017

BINTEO: Σαμιώτης πρωταγωνιστής σε γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων!


Στο "Still Standing", το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που προβάλλεται στον Αντέννα, πρωταγωνίστησε τη Δευτέρα ο 32χρονος Γιάννης Παρής, από την Υδρούσσα Σάμου! Το παιχνίδι παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, που αποκάλυψε πως και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, κατάγεται από το Καρλόβασι της Σάμου! Δείτε και τον γιο της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη και του Σπύρου Καλογήρου να παίρνει μέρος στο ίδιο παιχνίδι προ ημερών! 

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης, μηχανολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν ο βασικός διαγωνιζόμενος στο κεντρικό «ρινγκ» του studio, περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε γρήγορους γύρους με ερωτήσεις γνώσεων. Σε μια δοκιμασία γνώσεων, αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας, καθώς οι συμμετέχοντες, ανά πάσα στιγμή, με λάθος απάντησή τους κατέληγαν κυριολεκτικά στο κενό, αφού το πλατό τούς «κατάπινε»!

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης τα πήγε πολύ καλά! Μέχρι και τραγούδι είπε!

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο με τη συμμετοχή του! (Συνολική διάρκεια 44'.56'')

Important note for Google Translate users:
To watch the videos please return to the untranslated version of this post. 

Προ ημερών, στο ίδιο τηλεπαιχνίδι είχε συμμετάσχει και ο γιος των αείμνηστων δημοφιλών ηθοποιών Ευαγγελίας Σαμιωτάκη-από τη Σάμο και Σπύρου Καλογήρου! Ο 56χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων Κώστας Καλογήρου θέλησε να κάνει με αυτόν τον τρόπο έκπληξη στη γυναίκα του, για τα 20 χρόνια γάμου τους!