AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Οκτ 2017

Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο στη Σάμο το Σαββατοκύριακο



Τέσσερις συλλήψεις σε τρία διαφορετικά περιστατικά και μία καταγγελία για κλοπή περιελάμβανε το αστυνομικό δελτίο της Σάμου το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν την Κυριακή στην πόλη της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Σάμου δύο δελτία ταυτότητας συριακών Αρχών, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστά, γι' αυτό και κατασχέθηκαν.

Στο μεταξύ, για κλοπή συνελήφθη το Σάββατο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας αλλοδαπός ηλικίας 26 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 26χρονος, το απόγευμα της Παρασκευής μπήκε σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων στη Σάμο και αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ένα μπουφάν αξίας -80- ευρώ. Το μπουφάν βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκε.

Επίσης το Σάββατο, συνελήφθη στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας αλλοδαπός ηλικίας 46 ετών, ως φυγόποινος.

Όπως προέκυψε στη διάρκεια ελέγχου, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις των δικαστικών Αρχών Αθηνών, για παραβάσεις της ποινικής νομοθεσίας.

Τέλος, από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση για κλοπή που διαπράχθηκε σε οικία 55χρονης, στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου δεκαπενθημέρου, μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας κι αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας.