AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Οκτ 2017

"Το Αυτό" στο Cine Olympia από 5 έως 9/10


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 5 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Το Αυτό (It)".

Πρόκειται για μία ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Φθινόπωρο, 1989. Στη μικρή πόλη του Ντέρι, τα ντόπια παιδιά εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο, αφήνοντας πίσω κομμένα μέλη του σώματος τους. Σε ένα μέρος που είναι γνωστό ως «ερημιές», μια ομάδα επτά παιδιών ενώνονται μέσω της τρομακτικής και παράξενης επαφής τους με έναν κλόουν, τον Πένιγουαϊζ. Την ομάδα ενώνει ο Μπιλ Ντένμπορο που έχει προσωπική βεντέτα με τον κλόουν, αφού το πρώτο θύμα ήταν ο μικρός του αδελφός. 

Τα χρόνια περνούν και 27 έτη μετά την τελευταία εμφάνιση του Πένιγουαϊζ, η ομάδα ανασυγκροτείται, αφήνοντας πίσω τους τις επιτυχημένες δουλειές τους, επειδή Αυτό έχει επιστρέψει και παιδιά αρχίζουν πάλι να εξαφανίζονται. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι έχουν ξεχάσει το τι συνέβη τότε και είναι στο χέρι της ομάδας να ανανεώσει τις μνήμες τους, να βρει τον τρόπο που μπορεί να σκοτώνεται ο κλόουν και να μείνουν ζωντανοί ως το τέλος. 


Σκηνοθεσία: Andres Muschietti. Πρωταγωνιστούν: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Jeremy Ray Taylor.

Διάρκεια: 135'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 
Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.