AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Νοε 2017

Σε έργα της Περιφέρειας στη Σάμο η Χριστιάνα Καλογήρου




Έργα που εκπονούνται στη Σάμο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκε η περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στο νησί.


Ειδικότερα, η κ. Καλογήρου, που συνοδευόταν από τους αντιπεριφερειάρχες Νίκο Κατρακάζο και Γιώργο Κυριαζή καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες της τοπικής Περιφερειακής Ενότητας, επιθεώρησε τις εργασίες:

- Καθαρισμού του Κερκήτιου χειμάρρου στην περιοχή του Καρλοβάσου (φωτογραφία).



- Συντήρησης του οδικού δικτύου στην περιοχή Καναπτσέικα Καρλοβάσου, που εκπονούνται στο πλαίσιο του έργου "Βελτίωση βατότητας εθνικής οδού Σάμου-Καρλοβάσου", προϋπολογισμού 230.000 ευρώ (φωτογραφία).


-Του αλιευτικού καταφυγίου Όρμου Μαραθοκάμπου (κεντρική φωτογραφία).

Εξάλλου, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα, η περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβάσου, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα χρηματοδότησης εκπόνησης μελέτης αποκατάστασης των φθορών του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σάμο, η κ. Καλογήρου είχε συναντήσεις με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων, συναντήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Καρλοβάσου με τον αντιδήμαρχο Τάσο Καλατζή και στον Μαραθόκαμπο με τον αντιδήμαρχο Εμμανουήλ Ισιδώρου και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ευάγγελο Χαρτοφύλλη.

Τέλος, σε ειδική σύσκεψη στην Περιφέρεια τέθηκαν τα ζητήματα του προγραμματισμού των έργων και δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για το 2018.