AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Νοε 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 16 έως 20/11


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 16 έως και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Thor: Ragnarok". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "The Lego Ninjago Movie - Η Ταινία Lego Ninjago", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "Thor: Ragnarok" είναι μία ταινία με υπερήρωες, αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Θορ καταφτάνει στο Άσγκαρντ όταν ακούει ότι ο κόσμος του βρίσκεται σε φασαρία, αλλά όταν φτάνει, βρίσκει ότι ο τρόπος διακυβέρνησης του Λόκι, που υποδύεται τον Όντιν, έχει οδηγήσει σε ολίσθημα των νόμων και στην απελευθέρωση της Χίλα. Όπως είναι φυσικό, ο Θορ έρχεται άμεσα αντιμέτωπος με τη Χίλα, με τον Θορ να εξοστρακίζεται στον βαρβαρικό πλανήτη Σακαάρ, στον οποίο αφεντεύει ο φαύλος Γκραντμάστερ. Εκεί συναντά τη Βαλκυρία, που κρύβονταν στον πλανήτη, και που τον παρουσιάζει στον Γκραντμάστερ για να γίνει μονομάχος. Αλλά στην αρένα είναι που τον περιμένει η απώτερη έκπληξη: θα έρθει αντιμέτωπος με τον Χουλκ και θα χάσει τόσο τα χαρακτηριστικά του μαλλιά, όσο και το σφυρί του. 


Σκηνοθεσία: Taika Waititi. Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum.

Διάρκεια: 130'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 


Η "Ταινία Lego Ninjago" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2017.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου μάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό άρχοντα Γκάρμα­ντον, τον «χειρότερο τύπο όλων των εποχών», που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή τη δυνατή κι απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων νίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη. 


Σκηνοθεσία: Charlie Bean.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Φοίβος Ριμένας (Λόιντ/Πράσινος Νίντζα), Βασίλης Μήλιος (άρχοντας Γκάρμαντον), Ηλίας Ζερβός (μάστερ Γου), Σοφία Καψαμπέλη (Νία/Ασημένια Νίντζα), Στέλιος Ψαρουδάκης (Κάι/Κόκκινος Νίντζα), Χρήστος Θάνος (Ζέιν/Λευκός Νίντζα), Δημήτρης Παπαδάτος (Τζέι/Μπλε Νίντζα), Θανάσης Κουρλαμπάς (Κόουλ/Μαύρος Νίντζα), Tζίνη Παπαδοπούλου (Κόκο), Κώστας Αποστολίδης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Άννα Κουτσαφτίκη, Αργύρης Παυλίδης, Ηρώ Λούπη, Χρήστος Ράπτης, Γιάννης Τσούτσιας, Στέφανος Γεωργόπουλος. Διεύθυνση: Βίκυ Κάουλα. Μετάφραση/ Προσαρμογή: Πάνυ Ναούμ. Σκηνοθεσία: Αργύρης Παυλίδης.

Διάρκεια: 101'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.