AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Νοε 2017

"Success Story" στο Cine Rex έως και τις 20/11


Το Cine Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει έως και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Success Story".

Πρόκειται για μια κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 2017.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο ψυχίατρος και συγγραφέας Παναγής Πάνδωρας συναντά στα εγκαίνια του οικογενειακού πολιτιστικού κέντρου τη νεαρή και φιλόδοξη απόφοιτο της σχολής του εθνικού Τζωρτζίνα Τζελέπη και ξεκινάει, κόντρα στα προγνωστικά, ένας «άνισος» έρωτας δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται. Όταν οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας διαδέχονται το αρχικό τους πάθος, οι ήρωές μας φτάνουν στα όριά τους. 

Στην αποδόμησή τους βοηθούν ο υπερφίαλος φαφλατάς δικηγόρος, μια Αλβανίδα «σταρ Ελλάς» με τραύμα στο πόδι σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ένας γόνος που από πλήξη βουλιάζει στις καταχρήσεις, η σύζυγός του που αναζητά συγκινήσεις σε «ενεργειακές» συνεδρίες, μία άσπονδη συμφοιτήτρια της Τζωρτζίνας που διεκδικεί με πείσμα τον ρόλο της, δύο σωματοφύλακες σε λάθος ρόλο και λάθος timing, ένας γεωργιανός εκτελεστής με υπαρξιακές αναζητήσεις και οι εκκεντρικοί κι απρόβλεπτοι συγγενείς. 


Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης. Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Τζένη Θεωνά, Πάνος Μουζουράκης.

Διάρκεια: 96 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τηλέφωνο: 2273052271.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 6€ για ενήλικες και 5€ για τα παιδιά .