AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Νοε 2017

"Το τελευταίο σημείωμα" στο Cine Rex από 30/11 έως 4/12


Το Cine Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Το τελευταίο σημείωμα".

Πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα ελληνικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936. Την περίοδο της φυλακής του στο Χαϊδάρι, εκτελούσε χρέη διερμηνέα του γερμανού διοικητή του στρατοπέδου, Καρλ Φίσερ. 

Μπροστά από τα μάτια του περνούσε όλο το δράμα της γερμανικής αγριότητας στα κατοχικά χρόνια, με τον ίδιο συνεχώς μάρτυρα βασανιστηρίων, τραγικών περιστατικών και βαριάς ατμόσφαιρας στους θαλάμους με το πλήθος των συγκρατούμενων του. Πολλές ζωές, πολλές μικρές ιστορίες φόβου, φιλίας, συντροφικότητας, ελπίδας, ονειροπόλησης. 

Έξω από το στρατόπεδο, η μνηστή του Ναπολέοντα, Χαρά Λιουδάκη, με σθένος, καρτερία και βαθιά αγάπη στεκόταν δίπλα στον αρραβωνιαστικό της, έστω κι αν οι συναντήσεις τους ήταν για ελάχιστες στιγμές στα επισκεπτήρια, και πάντα υπό την επιτήρηση ενόπλων φρουρών. 



Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης. Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Andre Hennicke, Melia Kreiling, Τάσος Δήμας, Λουκάς Κυριαζής.

Διάρκεια: 106'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.

Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τηλέφωνο: 2273052271.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 6€ για ενήλικες και 5€ για τα παιδιά .