AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Δεκ 2017

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τον Δημήτρη Χατζηκωνσταντή στις 17/12


Αγώνα ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 21χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χατζηκωνσταντή, ο οποίος τον περασμένο Μάιο τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο, δίνουν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 14.00 στο γήπεδο της Σάμου, η Α.Ε. Βαθύλλου-Πανσαμιακού και ο Α.Ο. Σάμου.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου-Πανσαμιακού χειρουργήθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά (4 ώρες χειρουργείο), όπου χρειάστηκε πολλές φιάλες αίμα για να διασωθεί.
 
Το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πυθαγορείου-Χώρας, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό τον 29χρονο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Πολυκράτη Γιάννη Τσεσμελή και συνεπιβάτη τον 21χρονο εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Χατζηκωνσταντή, ο οποίος υπέστη βαριά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις) και μεταφέρθηκε στον Πειραιά με αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ.

Ο Δημήτρης Χατζηκωνσταντής

Έπειτα από δύο μήνες νοσηλείας, ο 21χρονος Σαμιώτης αθλητής έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στη Σάμο για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.