AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Δεκ 2017

Εκδρομή του Συλλόγου Απόστρατων Αστυνομικών στην Άμπελο την Πέμπτη 21/12


Εκδρομή στην Άμπελο Σάμου με εκκλησιασμό στον τοπικό Ιερό Ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου διοργανώνει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς και Μοναστήρια του Νομού Σάμου" ο Συνδέσμος Αποστράτων Αστυνομικών νομού Σάμου με τo Παράρτημα Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής:

1) Ώρα 16.00: Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού Αμπέλου Σάμου και αναχώρηση για όσους το επιθυμούν στους εντυπωσιακούς καταρράκτες του χωριού που βρίσκονται σε απόσταση 1000 μέτρων από την πλατεία.

2) Ώρα 17.30: Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο του Χωριού με τοπικά εκθέματα άλλων εποχών. 

3) Ώρα 18.30: Προσκύνημα στον Ιερό Ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου, όπου θα τελεστεί Εσπερινός με Βυζαντινούς ύμνους, ενώ στη συνέχεια θα ακουστούν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και επίσης θα παρουσιαστεί χριστουγεννιάτικο θεατρικό των κατηχητικών Συνάξεων της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας.

4) Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Άμπελο θα κλείσει με κεράσματα και γευσιγνωσία στα μαγαζιά του χωριού.

"Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα στο πανέμορφο πανοραμικό χωριό της Αμπέλου Σάμου ανάβοντας ένα κεράκι στον Ιερό Ναό Συλλήψεως τιμίου προδρόμου Αμπέλου", αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδρομής.