AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Δεκ 2017

Πέντε θέσεις εργασίας από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στη Σάμο


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση συνολικά 42 θέσεων εργασίας σε διάφορες περιοχές της χώρας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος "Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση-PHILOS". Πέντε από τις θέσεις αυτές είναι στη Σάμο.

Πιο αναλυτικά, η σχετική πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε θέματα επιδημιολογικής επιτήρησης και υγειονομικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (ιατρούς, επιδημιολόγους, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές, κ.ά).

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν το σύστημα επιδημιολογικής επιτήρησης και θα συμβάλλουν στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης τόσο στις δομές φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών της ηπειρωτικής χώρας, όσο και στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης που λειτουργούν των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Λέρος, Σάμος, Κως).

Ειδικά για τη Σάμο, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. αναζητά να προσλάβει για το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) προσφύγων στο Βαθύ:

- Δύο ιατρούς Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας ή Παιδιατρικής ή Ψυχιατρικής. Ελλείψει αυτών, οι θέσεις μπορούν να καλυφθούν από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων. Ελλείψει αυτών, οι θέσεις μπορούν να καλυφθούν από ιατρούς άνευ ειδικότητας.
- Μία μαία, ΤΕ κατηγορίας.
- Δύο Κοινωνικούς Λειτουργούς, ΠΕ/ΤΕ κατηγορίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες www.keelpno.gr και www.philosgreece.eu/el/.

Το "PHILOS" χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.