AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Δεκ 2017

Παράταση στην πληρωμή οφειλών επιχειρήσεων ζητά από Τσακαλώτο ο Γ. Κυριαζής

 
Επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, απέστειλε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής. Ζητά παράταση στην καταβολή οφειλών επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριαζής σημειώνει:
 
"Κύριε Υπουργέ,
 
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χώρα μας είναι πολλά και γνωστά, αλλά προκύπτουν καθημερινά καινούρια, τα οποία πρέπει να επιλυθούν άμεσα, καθώς και να υπάρχει η σωστή πρόβλεψη, κάτι το οποίο είναι εφικτό.
 
Ζητούμε να δοθεί παράταση στην προθεσμία καταβολής των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων προς το ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία έως τις 3 Ιανουαρίου 2018. Ο λόγος της αιτούμενης παράτασης των προθεσμιών είναι ότι τα χρεόγραφα των επιχειρήσεων λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2017 και ως εκ τούτου θα εμφανιστούν στους εταιρικούς τους λογαριασμούς στις 3 Ιανουαρίου 2018, καθώς μεσολαβούν το Σαββατοκύριακο και αργία.
 
Η παράταση η οποία ζητούμε είναι απαραίτητη. Ευελπιστούμε κύριε Υπουργέ η πολιτεία να μεριμνήσει για να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν εμπρόθεσμα στις υποχρεώσεις τους" αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου.