AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Δεκ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα σαμιώτικα κρασιά στη Θεσσαλονίκη!

Αριστερά ο υπεύθυνος πωλήσεων εσωτερικού του Ε.Ο.Σ.Σ, Τίτος Φραντζής, και δεξιά το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού, Κώστας Καμπούρης, στην έκθεση οίνου "Χάρτης των Γεύσεων" στη Θεσσαλονίκη.
Φωτογραφία του My Samos Blog.

Στον 15ο "Χάρτη των Γεύσεων", την μεγάλη έκθεση οίνου που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το "παρών" για άλλη μια χρονιά ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).

Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ παρουσίασαν στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας ο υπεύθυνος πωλήσεων εσωτερικού, Τίτος Φραντζής, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού, Κώστας Καμπούρης.

Η νέα παρουσία στον φετινό "Χάρτη των Γεύσεων" ήταν ο ημίξηρος ροζέ οίνος "Selana", ο οποίος παράγεται από τις ερυθρές ποικιλίες φωκιανού και ρητινού, και σύντομα θα διατίθεται και σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας.

Δείτε φωτογραφίες του My Samos Blog από το stand Ε27 της έκθεσης, στο οποίο προβλήθηκαν τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ:









Το απόγευμα του Σαββάτου τα κρασιά "Samos Nectar" και "Samos Anthemis" εκπροσώπησαν τη Σάμο στην παράλληλη εκδήλωση παρουσίασης "Τα γλυκά κρασιά του 'Χάρτη'", που διεξήχθη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο "Θέατρο γεύσης" στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες του My Samos Blog από την έκθεση "Χάρτης των Γεύσεων"!








Advertisement